Allt om mig, utom 6 skandalerna!

Hej! Här är jag, Magnus ...++ år ung.

Min musikaliska bana började i Partille i slutet av 70-talet. Punken gjorde sitt intågande å' vilken galning som helst (typ jag själv) som knappt såg skillnaden mellan fram å' bak på en gitarr, kunde bli rockstjärna. Punken var inte riktigt min stil utan Jimmy, Santana och Ten Years After blev några av min favvisar.

Från det jag fyllde 15 spenderade jag minst 2-3 timmar på gitarren varje dag å' så där höll det på i några år. Jag blev helt enkelt så grym på gura att min första provspelning med ett band sket sig fullständigt.
Dom lyssnade, häpnade. In i bandet (glömt vad det kallades) kunde inte hålla takten, så ut for jag igen.
Efter lumpen, började jag banka på min akustiska gitarr å' yla utmed Göteborgs fagra gator. Faktiskt samtidigt som Lasse Kronér och Tripple & Touch.
Jag har t.o.m lånat ut min gitarr till Lasse, när några av hans strängar gick av, Woww……..

-87 bildade jag och polaren Micke, duo'n "Old smuggler" det körde vi i styvt 2 år sedan drog jag till Florida och jobbade som Dive Master i 1½ år. Vilken tid! Gitarren var med så jag skaffade mig snart ett x-knäck....... Spelade Amerikanska barnvisor på typ Mc Donalds kalas! Cowboy stövlar, hatt & svensk brytning. Vilken syn! *stön* Från -92 trubbade jag runt på kvarterskrogarna i Gbg. Våren -96 stötte jag på Roland och vi startade duo'n "STOLLARNA".  Sommaren -99 fick Roland till slut nog av stollerierna (stod inte ut med mig) *flin*, så jag gled in och blev gitarrist i hotshots, hösten 2001 "tackade" jag där för mig och startade:

Som skapare av uttrycket: " Med glimten i örat..! " Utlovas bus & röj i proffsigt framförande!Mvh. Mangan


Fler Mangan bilder HÄR!